77 відгуків
+380 (67) 613-84-04
Магазин "Кава Чай"

Ароматизована кава в зернах - 100% Арабіка Преміум

Історія ароматизованої кави починається практично одночасно з самим кавовим напоєм. У ті далекі часи цукру ще не знали, сортів кави, які мали б свій "переливчастий" аромат не було. І люди використовували різні прянощі, фрукти, насіння та квіти для пом'якшення гіркоти та надання особливого аромату кавовому напою. Всі стародавні ароматизатори використовували як у свіжому, так і в сушеному вигляді, додаючи в каву безпосередньо під час приготування або укладали в ємності, де зберігалися зерна та кавовий порошок. У сучасному розумінні ароматизована кава - це кава, якій надали додатковий аромат, а іноді й присмак (диня, вершки, малина, кокос, мигдаль тощо). Для ароматизації використовують хімічні ароматизатори, ідентичні натуральним або, у більш дорогому варіанті, натуральні витяжки та екстракти. Але в обох випадках алкоголь та шкідливі для здоров'я речовини виключені. Як відбувається насичення кави ароматом? У кожного виробника може бути своя секретна технологія, але в цілому це відбувається так: порожні банки, пакети та пакетики (упаковка) їдуть на спеціальній лінії і на них з пульверизатора (щось подібне) розпорошується дрібний водний пил із розчиненим ароматизатором. Тара їде далі, наповнюється кавою та герметично упаковується. У деяких випадках розпилення ароматизатора поєднують із засипкою кави. Тоді кава не лише пахне, а й має присмак (карамелі, амаретто, трюфелі тощо).
100% Арабіка Преміум

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner