Фруктові суміші
Фруктовий чай є купаж (суміш) різноманітних фруктів, ягід, листя, квітів. У своєму складі він не містить чайного листя, чим і відрізняється від чаю з добавками. Фруктові чаї є чудовою альтернативою фруктовим компотам. Вони мають загальнозміцнюючу дію, завдяки чому користуються особливою популярністю в країнах з холодним кліматом.
Переваги фруктового чаю:
• фруктовий чай містить багато вітамінів і корисних для організму речовин.
• такий чай не містить кофеїну, тому він впливає на організм виключно м'яко і може бути корисним як дорослим, так і дітям.
• фруктовий чай можна вживати як у гарячому, так і в холодному вигляді з льодом. Взимку він замінить вам чашку зігріваючого пуншу, а влітку послужить чудовим прохолодним напоєм.
• ¦ фруктовий чай має вишуканий зовнішній вигляд, як у розсипі, так і в чашці.
• асортимент фруктового чаю настільки широкий, що серед них легко можна вибрати напій на будь-який смак.
Фруктовий чай можна принципово розділити на дві категорії: з гібіскусом і без нього. Гібіскус (суданська троянда або ще його називають каркаде) є основою більшості видів фруктового чаю.
Переваги фруктового чаю:
• фруктовий чай містить багато вітамінів і корисних для організму речовин.
• такий чай не містить кофеїну, тому він впливає на організм виключно м'яко і може бути корисним як дорослим, так і дітям.
• фруктовий чай можна вживати як у гарячому, так і в холодному вигляді з льодом. Взимку він замінить вам чашку зігріваючого пуншу, а влітку послужить чудовим прохолодним напоєм.
• ¦ фруктовий чай має вишуканий зовнішній вигляд, як у розсипі, так і в чашці.
• асортимент фруктового чаю настільки широкий, що серед них легко можна вибрати напій на будь-який смак.
Фруктовий чай можна принципово розділити на дві категорії: з гібіскусом і без нього. Гібіскус (суданська троянда або ще його називають каркаде) є основою більшості видів фруктового чаю.
в виде галереив виде списка
Як правильно заварювати фруктовий чай?
Фруктовий чай необхідно заварювати не окропом, а злегка охолола гарячою водою. Якщо взяти окріп, то ефірні олії, що входять до складу фруктів, просто випаруються, і чай буде малоароматним. Час настоювання фруктового чаю залишає близько 10 хвилин.
Фруктовий чай необхідно заварювати не окропом, а злегка охолола гарячою водою. Якщо взяти окріп, то ефірні олії, що входять до складу фруктів, просто випаруються, і чай буде малоароматним. Час настоювання фруктового чаю залишає близько 10 хвилин.