77 відгуків
+380 (67) 613-84-04
Магазин "Кава Чай"

Чорний ароматизований чай

Ще в стародавньому Китаї в чай додавали квіти та ефірні олії. І сьогодні традиційними там залишаються чаї з жасмином, трояндами, лотосом та лічі. Досвід дегустаторів чаю забезпечує складання сумішей смачного ароматизованого чаю. Дегустатори мають найтонше сприйняття неймовірного різноманіття ароматів та інгредієнтів, якими ароматизують основний сорт чаю. І тут для створення нових видів чаю йде постійний пошук нових варіацій, тенденцій та ароматів.
Наш чай ароматизується виключно натуральними способами Німеччини. На сьогоднішній день Німеччина займає лідируюче місце за якістю та асортиментом ароматизованого чаю. Сировина для ароматизації (ягоди, фрукти, квіти) переважно поставляються зі Східної Європи.
Натуральна ароматизація
Ароматизатором виступають квіти або плоди, які домішують до чаю на період сушіння. Поки суміш висихає до готовності, чай вбирає ефірні масла і набуває легкого аромату, після чого квіти і плоди прибирають.
Ароматизація екстрактами
У чай, що підсихає, додають екстракт (витяжку, масло) плодів, ягід або квітів, чий аромат потрібно передати напою. Щоб отримати екстракт, компоненти поміщають під прес, а речовину, що вийшла, випарюють. У такий спосіб ароматизують знаменитий Ерл Грей — чорний чай з олією бергамота.
Додавання натуральних компонентів
До чаю додаються гілки, листя, ягоди, пелюстки, шматочки плодів тощо. Безпосередня ароматизація відбувається вже у процесі заварювання напою.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner