77 відгуків
+380 (67) 613-84-04
Магазин "Кава Чай"

Зелений класичний чай

Зелений чай Відноситься до неферментованих чаїв. Весь процес створення зеленого чаю складається з чотирьох основних етапів: збір сировини, зупинка процесу бродіння, або, як його ще називають, «вбивство зелені», коли під впливом високої температури швидко припиняється активність ферментів. притупляються і припиняються процеси окислення, що дозволяє чаю зберегти свій зелений колір листя і настій; з подальшим формуванням і остаточним висиханням.
Рекомендується заварювати зелений чай гарячою водою (60-90°C) і 1-3 хвилини (деякі сорти, як виняток, заварюються довше).

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner