Продавець Крамниця "Чай Кава" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
75 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 20.05).

+380 (67) 613-84-04
Магазин "Кава Чай"
Кошик

Ароматизированный кофе в зернах - 20% Арабика, 80% Рабуста Премиум

Історія ароматизованої кави починається практично одночасно з самим кавовим напоєм. У ті далекі часи цукру ще не знали, сортів кави, які мали б свій "переливчастий" аромат не було. І люди використовували різні прянощі, фрукти, насіння та квіти для пом'якшення гіркоти та надання особливого аромату кавовому напою. Всі стародавні ароматизатори використовували як у свіжому, так і в сушеному вигляді, додаючи в каву безпосередньо під час приготування або укладали в ємності, де зберігалися зерна та кавовий порошок. У сучасному розумінні ароматизована кава - це кава, якій надали додатковий аромат, а іноді й присмак (диня, вершки, малина, кокос, мигдаль тощо). Для ароматизації використовують хімічні ароматизатори, ідентичні натуральним або, у більш дорогому варіанті, натуральні витяжки та екстракти. Але в обох випадках алкоголь та шкідливі для здоров'я речовини виключені.
Як відбувається насичення кави ароматом?
У кожного виробника може бути своя секретна технологія, але в цілому це відбувається так: порожні банки, пакети та пакетики (упаковка) їдуть на спеціальній лінії і на них з пульверизатора (щось подібне) розпорошується дрібний водний пил із розчиненим ароматизатором. Тара їде далі, наповнюється кавою та герметично упаковується. У деяких випадках розпилення ароматизатора поєднують із засипкою кави. Тоді кава не лише пахне, а й має присмак (карамелі, амаретто, трюфелі тощо).
в виде галереив виде списка
Купаж арабіки та робусти Преміум

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner